Anmeldelser fra nogle af vores mange tilfredse patienter

ØJENOPERATION MED LASER – SIKKER OG EFFEKTIV BEHANDLING

Gør som over +300.000 andre kunder og få et forbedret syn uden briller eller kontaktlinser, hvilket er opnåeligt ved hjælp af synskorrektion med laser. Mikrokirurgi, avancerede behandlingsmetoder og moderne teknologi gør det muligt, når du vælger Lirema.

FS LASIK – SKÅNSOMT OG HURTIGT

FS LASIK er den mest skånsomme metode. Brugen af to lasere gør denne metode overlegen, når det gælder laseroperationer. Det yderste lag af hornhinden deles med femtosecondlaseren og vippes til side. Bagefter anvendes excimerlaseren til korrektion af synsfejlen. Til sidst lægges flappen forsigtigt tilbage over den behandlede hornhindeoverflade. FS Lasik er en sikker og smertefri metode til udførelse af en intervention i hornhinden. Helingsprocessen er den korteste, når man anvender denne korrektionsmetode, og du får et bedre syn i løbet af blot et par timer.

LASEK (NO CUT) – Sikkert og rimeligt

LASEK er en alternativ behandlingsmetode, som vi anbefaler til dem, hvis hornhinde er for tynd til FS Lasik metoden, eller som har en svær bygningsfejl. Når hornhinden er for tynd til, at en laser kan skære en flap i den, anvendes der i stedet en tynd plade til at afdække de områder på hornhinden, som ikke skal behandles. Ved denne metode anvendes der kun en excimerlaser. Der er en helingsperiode på 3 dage efter operationen, og synsskarpheden stabiliserer sig normalt inden for et par måneder.

SIKKERHED ER VORES FØRSTE PRIORITET

Inden operationen foretages der forskellige undersøgelser for at få en præcis vurdering af patientens syn. Hvert øje undersøges grundigt, inden man konkluderer hvilken korrektionsmetode, der er den bedste. Bæredygtig kirurgi er vores varemærke, hvilket betyder, at en operation først igangsættes, når kirurgen vurderer, at resultatet vil blive, som patienten forventer.

ØJENOPERATIONER MED LASER

På selve operationsdagen skal man undersøges en ekstra gang for eventuelle ændringer, som kunne forhindre operationen. Hvis alt viser sig som det skal være, bliver man lokalbedøvet. Lokalbedøvelsen sker ved hjælp af øjendråber. De indledende forberedelser tager ca. 1,5 time, mens selve øjenoperationen kun varer ca. 20 minutter. Under operationen ligger patienten komfortabelt tilbagelænet på en briks, mens øjenlægen og sygeplejersken med hjælp af mikroskop følger laseroperationen, hvor den øverste del af hornhinden bliver behandlet. Laseren arbejder hurtigt og smertefrit. Efterkontrollen kan ske 4-6 dage efter operationen, hvor lægen kontrollerer, at det forventede resultat er opnået.

ER En ØJENOPERATION MED LASER Noget FOR MIG?

Bestil en gratis online konsultation, og vi vender tilbage med forslag til behandling